<< Terug naar overzicht

Inkoopbureau West-Brabant wordt Karel.

Met trots kondigen wij een belangrijke ontwikkeling aan binnen Inkoopbureau West-Brabant. Deze weerspiegelt onze ontwikkeling van de afgelopen 20 jaar in de groei van diensten en ons werkgebied. Als onderdeel van onze aanpak om een toekomstbestendige organisatie te blijven, hebben we namelijk besloten om onze bedrijfsnaam te veranderen. We stellen u graag voor aan: Karel.

Dit is Karel.

Onze nieuwe bedrijfsnaam Karel. vindt zijn oorsprong in Karel de Grote, schutspersoon van de handelsmakelaars, wegens zijn inzet voor de handel. Deze historie en associatie past goed bij de oorsprong en de functie van de organisatie en daarmee staat onze nieuwe naam rechtstreeks in relatie tot ons bestaansrecht. Ilonka Lancee (directrice) voegt daaraan toe Karel. is een klassieke naam in een modern jasje en daarmee geven we perfect uiting aan de dienstverlening die wij bieden aan onze partners.”

Het logo is ontworpen vanuit de gedachte om hiermee onze kernwaarden en visie op een eigentijdse en krachtige manier weer te geven. Louise Clarijs van Silverfish; “In het beeldmerk worden alle wegen vanuit alle richtingen bijeengebracht, het tussenstuk van de K is dan ook de brug tussen de partijen en staat voor de verbindende functie van Karel. Daarnaast is voor een blauwe kleur gekozen vanwege zijn associatie met betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en analytisch denken. Al gebruiken we wel een moderne tijdloze en toegankelijke kleur.”

Nieuwe website

Wij zijn verheugd om ook onze volledig vernieuwde website te introduceren, die naast een passende identiteit ook een verbeterde gebruikerservaring biedt en gemakkelijk toegang geeft tot informatie over onze diensten, medewerkers en nieuws. We nodigen iedereen uit om onze nieuwe naam, logo en website te verkennen en heten onze partners van harte welkom bij deze spannende nieuwe fase voor Karel.

Karel. is dé regionale kennispartner voor inkoopadvies, het uitvoeren van inkooptrajecten en contractmanagement voor meer dan 20 gemeenten, gemeentelijke regelingen en publieke organisaties in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Dit doen wij zonder winstoogmerk, met passie en gedrevenhied vanuit onze drie teamdomeinen; sociaal domein, bedrijfsvoering en ruimtelijk domein. Ons team bestaat uit 40 betrokken professionals.

<< Terug naar overzicht