Werken bij Karel

Onze mensen zijn Karel.

Wij zijn Karel. Deskundig, oprecht en betrokken bij elkaar én onze publieke partners. Wij zeggen niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen en nemen onze verantwoordelijkheid. Kennis en karakter zijn hierin bepalend. Een échte Karel. denkt in kansen en is niet bang om een idee, gevraagd of ongevraagd, te verkondigen.

Een Karel. werkt nooit alleen. Wij geloven in de kracht van verbinding. Niet alleen met de partners uit de publieke sector, maar ook met de collega’s onderling en de markt. Ons team is hecht, een netwerk waarin alle expertises en domeinen samenkomen. Zo helpen we elkaar vooruit en maken we een positieve impact op de prestaties van onze publieke partners en de samenleving.

Waarom werken bij Karel. zo leuk is

Wij zijn trots op Karel., trots op elkaar en trots op ons werk. Samen kiezen we voor kwaliteit. Ons team bestaat uit zo’n 40 betrokken professionals, waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Je werkt voor verschillende partners aan afwisselende trajecten. Bij Karel. is dan ook veel mogelijk. We hebben daarnaast aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en geven de ruimte om mee te denken met de organisatie. Onze cultuur is open en informeel. De lijnen zijn kort en we geven je graag vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Spreekt dit je aan en denk je dat Karel. ook bij jou past? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en reageer.